EIGEN SCHORT EERST

EIGEN SCHORT EERST

15 november 2022

Samen met mijn vriendin en vakvrouw Jennifer van Moofers Clothing, bedacht ik een keukenschort dat ik zelf graag zou willen hebben. Stylish, maar ook praktisch. En duurzaam. Dan ben je bij Jennifer aan het juiste adres: zij voert een modelabel met duurzame stoffen en een kleine collectie met klassiekers die jaren mee kunnen.

Voor dit schort hebben we gewerkt met gerecycelde denim van stoffenmaker Enschede textielstad. We zijn enorm trots met het eindresultaat. Op 3 december lanceren we het schort feestelijk met bubbels en krupuk. Krupuk? Jennifer en ik ontmoetten elkaar ooit in Indisch restaurant Kantjil, vandaar. Op de lancering signeer ik ook  mijn kookboeken. Dus als je nog op zoek bent naar mooie kado’s, kom dan langs!

Vanaf 17 november is het schort ook te koop in de webshop van Moofers Clothing. Ik zet hieronder wat details op een rij. Mocht je nog vragen hebben, mail je me dan vooral.