KLAAR IN 20 MINUTEN

KLAAR IN 20 MINUTEN

15 september 2022

Njam.tv me om een aantal gerechten te ontwikkelen die in 20 minuten op tafel staan. Speedkoken dus. Omdat ikoordeweeks voedzaam en gezond eten wil, bedacht ik drie toegankelijke gerechten die best gezond, lekker en snel zijn. In de eerste aflevering van maandag 12 september maak ik waterkerssoep met tahin en za’atargarnalen. Klik hier voor het recept. Let op: de doperwtjes zijn van het recept gevallen, het gaat om 600 gram!

Woensdag 28 september maak ik vegan bami goreng en maandag 24 oktober gnocchi met broccolipesto en ansjovisbroodkruim. Kijk de eerste aflevering hier terug.

Voor Njam.tv’s Wereldkeuken kookte ik eerder al klassiekers uit de Indische/Indonesische keuken (klik hier om de afleveringen te bekijken).

Foto’s Stephanie Bex voor Njam.tv