Siciliaanse pastaworkshop op 30 maart
Alle kennis die ik de afgelopen 15 jaar opdeed in professionele keukens, wat ik leerde bij de research voor mijn boeken en het koken met chefs van Indonesië tot Italië, ga ik delen tijdens workshops en masterclasses.
Gewoon bij mij thuis. Ik hou de groep bewust klein zodat ik je persoonlijk aandacht kan geven.
De eerste is een Siciliaanse pastaworkshop.
Waarin verschilt Siciliaanse pasta van andere pastasoorten in Italië? Wat voor bloem gebruik je? Waarom gebruiken Sicilianen geen ei in hun pasta? Heb je bepaald keukengerei nodig voor deze pasta? (spoiler: nee) Kan iedereen pasta maken? (spoiler: ja). Welk scheldwoord gebruiken Sicilianen het liefst? Dat en meer leer je tijdens deze workshop.
We maken busiate en casarecce met twee sauzen from scratch. Daarna eten we alles op aan mijn keukentafel en nemen we het leven door met een glas wijn of een seltz al limone.
LET OP: Deze workshop is vegetarisch en niet glutenvrij.
Wanneer zondag 30 maart van 14.30- 19.00
Waar Wormerveer (Zaanstreek, bereikbaar per trein, 15 minuten van Amsterdam)
Kosten €100 per persoon, inclusief BTW.
Reserveren mail me, dan ontvang je van mij een betaallink.
Wie weet tot gauw!